Мій син, Максимко, якому зараз 7 років, показав велике зацікавлення до малювання. Він постійно малює на папері, піску, навіть на туманних вікнах, коли йдемо на прогулянку. Я бачу, що йому це дійсно подобається, тому хочу йому допомогти розвинути ці навички. Чи могли б ви порекомендувати якісь онлайн курси, де б він міг навчитися малювати більш професійно?
Школа малювання
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22024-05-29 08:42:01
Я з розумінням ставлюся до вашого бажання підтримати талант Максимка. Художнє освіту можна починати в будь-якому віці, і кожна дитина, яка проявляє інтерес до мистецтва, заслуговує на те, щоб її зацікавлення було підтримано кваліфікованими наставниками. У Художній онлайн школі Хамелеон https://www.chameleon.kh.ua/ пропонують курси, які розраховані спеціально для дітей. Вчителі мають великий досвід роботи з дітьми різного віку, що дозволяє їм створити комфортне навчальне середовище, яке стимулює творчість і розвиток. Курси в "Хамелеоні" включають заняття з основ малювання, композиції, вивчення різних технік і матеріалів і все це в реальному часі. Вони прагнуть робити навчання максимально гнучким і доступним, тому навчальні сесії проходять онлайн, і ваша дитина може навчатися в зручному для неї темпі і часі.
Отредактировано кулинарка (2024-05-29 08:42:13)