Нещодавно закінчила університет, і тепер активно шукаю роботу в ІТ. Чи можете поділитися, де найкраще шукати вакансії з гарними умовами? Я чула, що зараз багато компаній переходять на віддалену роботу, і це для мене ідеально. Хотілося б дізнатися, які ресурси чи платформи найкращі для цього, можливо, є у когось досвід роботи в успішних компаніях? Мені важливо, щоб умови праці були комфортними, і я могла б реалізувати свій потенціал.
Робота в ІТ
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22024-10-30 16:48:46
Я б порадив тобі почати з вивчення спільноти IT, адже це надзвичайно корисно. По-перше, не соромся брати участь у профільних заходах, таких як конференції, хакатони чи мітинги, де можна не лише отримати знання, а й познайомитися з представниками компаній. Наприклад, компанія Галактика https://galaktica.io/blog/community-ukraine/ активно шукає таланти в спільноті і пропонує гарні умови праці. Вони мають безліч вакансій для початківців, а також можливості для професійного зростання. Я раджу відвідати їхній сайт і ознайомитися з вакансіями, які вони пропонують. Важливо звертати увагу на проекти, в яких ти будеш залучена, а також на можливості роботи в команді. Компанія Галактика славиться своїм підходом до розвитку співробітників, тому не соромся подавати резюме, навіть якщо ти не маєш великого досвіду. Часто компанії готові навчати молодих спеціалістів, якщо бачать у них потенціал.